Translate
Page hits
072094
Users Today : 19
This Month : 126
This Year : 2767
Total Users : 57859
 

Despre noi

COMRANADO a fost infiintata in anul 1992 in Craiova. Obiectul de activitate al firmei este cercetarea, proiectarea si service-ul pentru electronica industriala. Atat angajatii permanenti si cat si colaboratorii formeaza un colectiv compact, organizat, competent si dinamic.

Viziunea noastra este sa devenim cel mai capabil furnizor de servicii in domeniul automatizarii si distributiei energiei electrice, oferind solutii inovative, de ultima ora, beneficiarilor nostri.

Misiunea noastră este de a construi o organizație antreprenorială care să creeze valoare angajaților, partenerilor de afaceri, clienților și națiunii.

Sfera de activitate in Romania

Prin mai mult de 25 de ani de istorie, am construit numele COMRANADO ca partener de renume prin furnizarea celor mai înalte componente, dispozitive, soluții inovatoare și integrarea eficientă a sistemelor de automatizare a distributiei energiei electrice din mai mult de 20 de judete.

Fiind o companie cu tradiție, suntem conștienți de marea responsabilitate pe care o avem și de aceea sprijinim proiecte responsabile din punct de vedere social care respectă valorile și convingerile noastre. Lucrăm intens pe integrarea generațiilor mai tinere pe piața muncii prin burse și practici de lucru și prin dezvoltarea durabilă a întregii companii, contribuim la calitatea vieții angajaților noștri și a societății în ansamblu.

Evolutie numar de angajati

Toate acestea se realizează cu perseverența și responsabilitatea tuturor angajaților noștri și prin cooperarea flexibilă și transparentă cu clienții noștri. Nivelul înalt de loialitate și creșterea personală și profesională a fiecărui angajat ne dă o valoare adăugată mai mare și o stabilitate pe termen lung a companiei.

  • Nr.angajati

  • Cifra de afaceri (Mil. RON)

Evolutie cifra de afaceri

Un target important pentru firma il reprezinta afirmarea prin calitatea si originalitatea produselor sale; targetul a fost atins si mentinut printr-o stransa colaborare cu beneficiarii nostri, prin analiza atenta si solutionarea corecta a cerintelor acestora. Astfel, solutiile oferite sunt competitive atat pe plan national cat si international.